Poortjes Battle

Samenwerken, maar aan de andere kant zelf slim handelen komen bij dit spel samen! Wie weet onder de poort door te kruipen?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 4-20
  • Intensiteit: intensief
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: stoeispelen
MATERIALEN
Genummerde ballen - set van 6
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN VOOR BUITEN

De beschrijving van spel staat in het eBook 15 Topspellen voor buiten. In het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je buiten kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-TwistFitness-Battle of Touwtje-Spring-Battle. Deze spellen voor in de gymles buiten zijn al duizenden keren gespeeld en geven een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO POORTJES-BATTLE IN DE GYMLES
Poortjes-Battle in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!