Planking Kleuren Race

Met dit planking-spel heb je niet alleen een leuk spel in handen, maar ook vooral een spel waarbij iedereen actief is. Wie wint de race?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 4-20
  • Intensiteit: intensief
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: hardlopen
MATERIALEN
Pittenzakken set
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN VOOR BUITEN

De uitleg en de video van dit spel staat net als 14 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 15 topspellen voor op het schoolplein! De spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO PLANKING KLEUREN RACE IN DE GYMLES
Planking-kleuren-race in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!