De Spelles Beweegbingo

Een leuk, interactief en online spel spelen waarbij iedereen beweegt, wie wil dat nou niet! De bewegend leren oefening spellen zijn origineel en vernieuwend; het geeft je gymles een nieuwe impuls. Wat De Spelles Beweegbingo zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, je speelt het online en je past het makkelijker aan aan jouw groep. Een gouden combinatie.

Topspellen in verschillende eBooks

De beschrijving en de download van het online spel De Spelles Beweegbingo zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben voor in de gymles, dan staan er leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Sport- en spelmaterialen bij De Spelles

Beschrijving De Spelles Beweegbingo

Dit spel is juist in deze tijd zeer geschikt om te spelen: je kunt het spel interactief en online met elkaar spelen. Zorg ervoor dat iedereen op hetzelfde moment online komt. Leg uit dat ze op hun bingo-kaart van 16 vlakken zelf hun antwoorden mogen invullen. Alleen mogen ze maar uit elke rij, zie eerste pagina van de download, vier dingen uitkiezen. Als spelleider knip je de opdrachten-kaartjes uit en stop je deze in een bak. Hieruit grabbel je elke keer een kaartje. Op elk kaartje staat een nummer / letter / dier / kleur en daaraan gekoppeld een opdracht. Als een deelnemer hetgeen wat genoemd wordt op zijn bingo-kaart heeft staan, dan mag hij deze afkruizen, maar eerst moet hij een beweegopdracht uitvoeren die de spelleider noemt. Je gaat door totdat er een bingo-kaart vol is of anders een horizontale of verticale rij. Download hier De Spelles Beweegbingo!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!