Fort Boyard Run

Rennen, werken aan je uithoudingsvermogen, zoveel mogelijk punten halen en een beetje geluk hebben. Bij de Fort-Boyard-run komt alles samen!

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN VOOR BUITEN

De beschrijving van dit spel staat in het eBook 15 Topspellen voor buiten. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je buiten kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-TwistFitness-Battle of Touwtje-Spring-Battle. Deze spellen voor in de gymles buiten zijn al duizenden keren gespeeld en geven een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

De beschrijving van dit spel staat in het eBook 15 Topspellen voor buiten. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je buiten kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-TwistFitness-Battle of Touwtje-Spring-Battle. Deze spellen voor in de gymles buiten zijn al duizenden keren gespeeld en geven een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

SPELVIDEO FORT-BOYARD-RUN IN DE GYMLES
Fort Boyard run in de gymles buiten
Na aanschaf van het eBook kun je de spelvideo bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!