Pac-Man

Een toffe vertaling van het echte computerspel! Wie weet alle snoepjes op te eten en uit handen te blijven van de spoken?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
Trainingshoedjes - SEt van 50
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 1

De uitleg van dit spel staat in het eBook van De Spelles: 15 topspellen die je morgen direct kunt spelen deel 1. In dit eBook staan 15 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je de komende gymlessen genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 1500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO PAC-MAN IN DE GYMLES

1 gedachte over “Pac-Man”

Reacties zijn gesloten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!