Matbal

Bij dit spel vliegen de ballen om je oren. Wie weet zo vaak mogelijk bij de ander te scoren en zelf zijn eigen matten te verdedigen?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: gemiddeld
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: doelspelen
MATERIALEN
Foamballen 18 cm
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 4

De beschrijving van het spel staat in het eBook Topspellen deel 4. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Boomgaard-tikkertjeCross-over-chaosSlagbal-run in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO MATBAL IN DE GYMLES
Matbal in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!