Mijnenveld Estafette

Deze leuke estafette-variant is zeer geschikt om als extra onderdeel in de (gym)les toe te voegen. Wie heeft als eerste de route gekraakt?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: gemiddeld
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen
MATERIALEN
trainingshoedjes set van 50
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 ESTAFETTES DEEL 2 

De uitleg van deze estafette staat in het eBook van De Spelles: 15 originele estafettes van De Spelles deel 2. In dit eBook staan ook nog 14 andere estafettes die je direct kunt toepassen. Zo speel je de komende gymlessen leuke estafettes, bijvoorbeeld om je gymles mee te openen of te eindigen. Meer dan 250 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO MIJNENVELD-ESTAFETTE IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!