Bottle Flip Race 2.0

In een echte race bepaalt snelheid en een beetje geluk wie er wint. Wie flipt het beste de bottle?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen | mikken
MATERIALEN
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 4

De beschrijving van het spel staat in het eBook Topspellen deel 4. Mocht je nog niet overtuigd zijn, in het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Boomgaard-tikkertjeCross-over-chaosSlagbal-run in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO BOTTLE-FLIP RACE 2.0 IN DE GYMLES
Bottle-Flip race 2.0 in de gymles
Na aanschaf van het eBook is de video van het spel te bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!