Schone Voeten halen in de gymles

Schone voeten halen in de gymles!

Wil je een leuk tikspel spelen in de gymles? Schone voeten halen is zo’n tikspel waarbij het draait om tactiek, samenwerken en natuurlijk snelheid. Welk team weet het andere team uit te schakelen?

Schone Voeten halen in de gymles

Rens: “Dit noem ik officieel een zweetspel, pfff!”

De uitleg en de video van dit spel staat net als 14 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 15 topspellen van De Spelles deel 3! De spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

15 Topspellen van De Spelles deel 3

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!