Bottle Flip Toernooi

Met Bottle-Flip Toernooi in de gymles heb je een leuk spel in handen waarbij iedereen op een leuke wijze beweegt. Wie is het handigst en wint de race?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 4-20
  • Intensiteit: intensief
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: mikken – hardlopen
MATERIALEN
Pionnen verkeer
DIT SPEL IS NIET VERWERKT IN EEN EBOOK

Maar ben je op zoek naar lesmateriaal voor in de gymles? Of ben je het zat dat je continu dezelfde spellen speelt? Wil je iedereen van jouw groep met plezier laten bewegen? Dan zijn de eBooks van De Spelles een uitkomst. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO BOTTLE-FLIP TOERNOOI IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!