Speed Stack

Warming-up spellen zijn en blijven cruciaal om een goede start te maken in de gymles! Gelukkig vind je op de website van De Spelles meer dan 50 warming-up spellen voor de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw (en zelfs ook voor volwassenen). Wat deze Speed Stack in de gymles van De Spelles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, het is goed voor de samenwerking en bewegen wordt met leren gecombineerd. Een gouden combinatie!

Zo heeft De Spelles allerlei verschillende originele warming-up spellen, maar ook samenwerkingspellen en warming-up spellen waarbij we bewegen en leren combineren. Denk bijvoorbeeld aan Rondo-TikkertjeKleuren-reactie-chaos of Reactie-race in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

Leuke warming-up spellen in één eBook

De uitleg van Speed Stack in de gymles staat in het eBook van De Spelles: 20 originele warming-up spellen van De Spelles. In dit eBook staan ook nog 19 andere warming-up spellen die je direct kunt toepassen. Zo start je de komende periode op een actieve en originele wijze je gymles. Meer dan 500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBooks De Spelles warming up deel 1

Vind hier de spelmaterialen waarmee je dit spel kunt spelen

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Speed Stack in de gymles

Deze video is vrij te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, downloaden, delen en bewerken van deze video is niet toegestaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!