Speed Stack in de gymles

Speed Stack in de gymles

Speed Stack hoeft niet alleen met bekers, maar kan ook gewoon met hoedjes. Wie heeft als eerste de juiste kleurencombinatie gestapeld?

Speedstack in de gymles

Beschrijving

De uitleg én de video van dit spel staat net als 19 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 20 warming-up spellen van De Spelles! De warming-up spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers. Omdat de warming-up spellen weinig voorbereiden treffen, kun je snel aan de slag en begint iedereen actief aan de gymles!

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

20 warming-up spellen van De Spelles

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!