Dobbel-Twist

Met Dobbel-Twist heb je een leuk spel in handen waarbij iedereen lekker actief is. Wie heeft de dopjes als eerste goed neergelegd?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6+
  • Aantal spelers: 2-20
  • Intensiteit: intensief
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: hardlopen
MATERIALEN
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN VOOR BUITEN

De beschrijving van Dobbel-Fitness-race staat in het eBook 15 Topspellen voor buiten. In het eBook staan nog meer leuke gymspellen die je buiten kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Dobbel-Twist, Fitness-Battle of Touwtje-Spring-Battle. Deze spellen voor in de gymles buiten zijn al duizenden keren gespeeld en geven een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en heb je ten alle tijden een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO DOBBEL-TWIST IN DE GYMLES
Dobbel-Twist in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!