Werkwoordspelling-Jump in De Spelles

Werkwoordspelling-Jump in De Spelles

Heb je toevallig werkwoordspelling op het programma staan? Je kunt het ook springend doen

Een programma voor jou 1 april

Beschrijving

Teken met stoepkrijt de stappen je moeten zetten als je de persoonsvorm in de tegenwoordige of verleden tijd moet schrijven. Dit betekent dat je goed moet nadenken welke stappen dit zijn. Misschien heb je wel een stappenplan van je juf of je meester. Vraag anders papa of mama om je te helpen. Anders moet je goed naar de foto kijken.

De bedoeling is dat je vader, je moeder of je broer of zus een zin zegt in de tegenwoordige of verleden tijd. Je denkt eerst na wat de persoonsvorm in de zin is. Daarna zet je actief de stappen naar het einde. Ben je nu bij de goede uitgang gekomen? Controleer dat samen. Succes!

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!