Woordendictee in De Spelles

Woordendictee in De Spelles

Regelmatig een woordendictee krijgen, is goed voor je spelling. Maar vergeet niet dat je dit ook actief kunt doen.

Een programma voor jou 26 maart

Beschrijving

Maak met stoepkrijt een veld met vierkanten. In de video zijn het er 20, maar het kunnen er ook prima minder zijn. Denk aan 16 vlakken. In elk vlak noteer je allemaal letters. Probeer verschillende letters te noteren, maar vergeet ook niet de letters die in jouw categorie-woorden zitten.

Eén van het tweetal gaat voor het veld met letters staan, de ander noemt een woord. Jij herhaalt het woord en springt de letters van het woord. De ander controleert en geeft aan of jij het woord goed gesprongen hebt. Daarna wissel je van functie. Succes!

Video

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!