Plank-Rol-Retourneer

Probeer in tweetallen zo snel mogelijk en op de juiste wijze de opdracht uit te voeren. Welke tweetal doet dit het snelst?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: intensief
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: hardlopen
MATERIALEN
Genummerde ballen - set van 6
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 20 WARMING-UP SPELLEN DEEL 1

De uitleg van Bal-drop race in de gymles staat in het eBook van De Spelles: 20 originele warming-up spellen van De Spelles. In dit eBook staan ook nog 19 andere warming-up spellen die je direct kunt toepassen. Zo start je de komende periode op een actieve en originele wijze je gymles. Meer dan 500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO PLANK ROL RETOURNEER IN DE GYMLES
Plank-Rol-Retourneer in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!