Reactie-race in de gymles!

Reactie-race in de gymles!

Wie weet als snelste te reageren en is ook weer als eerste terug? Een leuk spel om je les mee te beginnen!

Reactierace in de gymles

Tom: “Dit is een leuk spel, ook als spelleider!”

De uitleg én de video van dit spel staat net als 19 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 20 warming-up spellen van De Spelles! De warming-up spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers. Omdat de warming-up spellen weinig voorbereiden treffen, kun je snel aan de slag en begint iedereen actief aan de gymles!

20 warming-up spellen van De Spelles

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!