Bal-drop race in de gymles

Bal-drop race in de gymles!

Wie weet op het aangegeven moment zo snel mogelijk te reageren, te rennen en als eerste de bal te pakken?

Ball-drop Race in de gymles

Eva: “Zo simpel, maar het levert zoveel plezier op!”

De uitleg én de video van dit spel staat net als 19 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 20 warming-up spellen van De Spelles! De warming-up spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers. Omdat de warming-up spellen weinig voorbereiden treffen, kun je snel aan de slag en begint iedereen actief aan de gymles!

20 warming-up spellen van De Spelles

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!