Drafsport-Race

Een leuke startspel waarbij je snel moet zijn en goed moet samenwerken. Welke pikeur heeft zijn draver als eerste over de finish geleid?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen / balanceren
MATERIALEN
Oefenstokken - set van 4
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 ESTAFETTES DEEL 2

De uitleg van deze estafette staat in het eBook van De Spelles: 15 originele estafettes van De Spelles deel 2. In dit eBook staan ook nog 14 andere estafettes die je direct kunt toepassen. Zo speel je de komende gymlessen leuke estafettes, bijvoorbeeld om je gymles mee te openen of te eindigen. Meer dan 250 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO DRAFSPORT-RACE IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!