Hoepel-Scan Estafette

De les kun je nu goed beginnen met deze leuke estafette waarbij ook samengewerkt wordt. Wie heeft als eerste de opdracht voltooid?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen
MATERIALEN
Unieke set hoelahoepels
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 4

De beschrijving van dit spel staat in het eBook Topspellen deel 4. In het eBook staan nog 14 andere leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Bescherm de KoningBottle-Flip-Race en Cross-Over-Tikkertje in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO HOEPEL-SCAN ESTAFETTE IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!