Hoepel-Scan Estafette in de gymles

Hoepel-Scan Estafette in de gymles!

De les kun je nu goed beginnen met deze leuke estafette waarbij ook samengewerkt wordt. Wie heeft als eerste de opdracht voltooid?

hoepel-Scan Estafette in de gymles!

Nick: “Dit is een leuke estafette, grappig ook dat je zo door de hoepel moet!”

De uitleg en de video van dit spel staat net als 14 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 15 topspellen van De Spelles deel 4! De spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Topspellen deel 4

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!