Bottle-flip estafette in de gymles

Bottle-flip estafette in de gymles!

Meegaan met de rage en ook sportief bezig zijn kan met Bottle-flip estafette. Wie heeft als eerste zijn pionnen geflipt?

15 originele estafettes van De Spelles - Thumbnail

Jacco: “Ik mag nu lekker vrij-uit flippen in de gymles!”

De uitleg van dit spel staat in het eBook van De Spelles: 15 originele estafettes van De Spelles deel 1. In dit eBook staan 15 estafettes die je direct kunt toepassen. Zo heb je de komende gymlessen genoeg inspiratie om leuke estafettes te spelen, ideaal om je gymles mee te openen of te eindigen. Meer dan 100 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Video

Deze video is vrij te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, downloaden, delen en bewerken van deze video is niet toegestaan.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!