Hungry Hungry Hippos

Een leuk samenwerkspel voor jong en oud om je gymles of je sportactiviteit op kamp mee te beginnen. Wie verzamelt alle ballen?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: gemiddeld
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: hardlopen
MATERIALEN
Genummerde ballen - set van 6
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL #

De beschrijving van Hungry hungry hippos in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 3. In het eBook staan nog 14 leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Sneeuwpop-BattleKho-Kho in de gymles of Trefbal-Tikkertje. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO HUNGRY HUNGRY HIPPOS IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!