Hoepelbal in de gymles

Overspelen, vrijlopen, maar vooral tactiek komen samen in dit leuke groepsspel. Wie weet de meeste keren in de hoepel te scoren?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 8+
  • Aantal spelers: 4-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: doelspelen
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 20 WARMING-UP SPELLES DEEL 1

Hoepelbal in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 4. In het eBook staan nog 14 originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Pittenzak-race, Bottle-Flip-Race en Cross-Over-Tikkertje in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO HOEPELBAL IN DE GYMLES
Hoepelbal in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!