Zeeslag in de gymles

Speel dit leuke spel met je gehele groep en probeer zo snel mogelijk erachter te komen waar de schepen verstopt zijn?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: doelspelen
MATERIALEN
Foamballen-SportSpel.Shop_
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN VAN DE SPELLES DEEL  2

De beschrijving van dit spel staat in het eBook 15 topspellen van De Spelles deel 2. In dit eBook staan nog 14 andere, leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Fortnite in de gymlesKwartetvoetbalBallenregen 2.0 in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

De lay-out van het eBook is overzichtelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

SPELVIDEO ZEESLAG IN DE GYMLES
Zeeslag in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!