Duwen en Trekken

Wil je in de gymles een spel spelen waarbij je werkt aan balanceren, stoeien en kracht, speel dan Duwen en Trekken in de gymles. Een origineel warming-up spel die je zowel binnen als buiten kunt spelen. Dit spel is ook geschikt als energizer of om je les mee af te sluiten. Lees verder op de pagina de informatie die je nodig hebt om dit spel te spelen, waaronder de sport- en spelmaterialen.

Balanceren Stoeien
Waarom biedt De Spelles dit onderdeel specifiek aan? 

Balanceren is één van dé belangrijkste vaardigheden die we nodig hebben om optimaal te bewegen en te kunnen concentreren. We balanceren continu, wanneer we zitten, staan, rennen, draaien, springen, vliegen en weer neerkomen op de grond. Zonder een goede balans vallen we (of dreigen), worden we onzekerder en kunnen we ons niet concentreren. Door een goede balans te ontwikkelen, zorg je ervoor dat de ander zich vrij beweegt en zich daarbij kan focussen waar hij met bezig is. In De Spelles betekent dit het spel!

Je kunt dit stimuleren door verschillende balansoefeningen aan te bieden. Ik pas dit vaak toe in een spel zodat impliciet gewerkt wordt aan balanceren. Ook kies ik ervoor om verschillende stoeispelletjes te doen, maar ook duw- en trekspelletjes passeren in mijn lessenserie regelmatig de revue. Het zijn korte spellen die ik ondergebracht heb in de categorieën warming-up spellen, bewegend leren of energizers.

Bestel hier de spelmaterialen om dit spel in de gymles te spelen

De producten in onze webshop zijn verschillende sport- en spelmaterialen voor het onderwijs, BSO, training, recreatie voor binnen en buiten. Om alles zo goed en zo snel mogelijk te leveren, is SportSpel.Shop opgericht. Dit is een webshop waar je de sport- en spelmaterialen eenvoudig bestelt met een snelle levering.

De snelle levering betekent dat wat je voor 23.45 uur bestelt, de volgende dag wordt geleverd. Ik lever in Nederland en België voor €6,95 en boven de €100,- lever ik gratis. Ook bied ik stapelkortingen aan. Dit betekent dat wanneer je meerdere producten bestelt, je ook extra korting krijgt. En verder staan alle prijzen vermeld inclusief btw.

Video Duwen en Trekken in de gymles
Duwen en Trekken in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken
Bestel hier het unieke eBooks om jouw gymles goed te beginnen

De uitleg van Duwen en Trekken in de gymles staat in het eBook van De Spelles: 20 originele warming-up spellen van De Spelles. In dit eBook staan ook nog 19 andere warming-up spellen die je direct kunt toepassen. Zo start je de komende periode op een actieve en originele wijze je gymles. Meer dan 1500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

eBooks De Spelles warming up deel 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!