Code-Tikkertje

Snelheid, lef en vooral het hebben van een beetje geluk. Code-Tikkertje in de gymles is een dynamisch spel dat op en neer gaat. Wie weet de meeste punten te verzamelen zonder getikt te worden?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6 jaar en ouder
  • Aantal spelers: 4-20
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 10-15 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
Trainingshoedjes - SEt van 50
DIT SPEL IS NIET VERWERKT IN EEN EBOOK

Maar ben je op zoek naar lesmateriaal voor in de gymles? Of ben je het zat dat je continu dezelfde spellen speelt? Wil je iedereen van jouw groep met plezier laten bewegen? Dan zijn de eBooks van De Spelles een uitkomst. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO CODE-TIKKERTJE IN DE GYMLES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!