Gooi-vang-flip in de gymles!

Gooi-Vang-Flip in de gymles!

Een leuk beginspel waarbij goed samengewerkt moet worden. Welke team heeft als eerste de opdracht voltooid?

Gooi Vang Flip in de gymles

Jurre: “Leuk spel én je moet goed samenwerken!”

De uitleg én de video van dit spel staat net als 19 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 20 warming-up spellen van De Spelles! De warming-up spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers. Omdat de warming-up spellen weinig voorbereiden treffen, kun je snel aan de slag en begint iedereen actief aan de gymles!

20 warming-up spellen van De Spelles

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!