Poortjes-estafette in de gymles!

Poortjes-estafette in de gymles!

Poortjes-estafette in de gymles!
Deze estafette is ideaal om in je gymles even lekker actief te beginnen. Welk team heeft als eerste de overkant behaald?

<p><strong>Poortjes-estafette in de gymles!</strong><br />Deze estafette is ideaal om in je gymles even lekker actief te beginnen. Welk team heeft als eerste de overkant behaald?</p> <p> </p> <p><ins class="adsbygoogle" style="display: block;" data-ad-format="autorelaxed" data-ad-client="ca-pub-5441173183474371" data-ad-slot="8007082846"></ins><br /><script><br />      (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<br /> </script></p>

De uitleg en de video van dit spel staat binnenkort net als 14 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 15 originele estafettes van De Spelles deel 2! Schrijf je onder de video in voor De Spelles Nieuwsbrief en ontvang direct een bericht wanneer het eBook te bestellen is.

eBook 15 originele estafettes van De Spelles
1 MEI 2019 ONLINE!

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!