kleuren-Fitness-Iemand-Is-Hem-Niemand-Is-Hem in de gymles!

Kleuren Fitness Iemand is hem niemand is hem in de gymles

Gooien, vangen, ontwijken, in beweging zijn, maar ook vooral in beweging blijven. Bij dit spel is niemand niet actief!

Kleuren-fitness-iemand is hem niemand is hem in de gymles

Ize: “Het leuke vind ik dat je bij deze variant altijd mee blijft doen!”

De uitleg en de video van dit spel staat net als 14 andere leuke en nieuwe spellen in het eBook van De Spelles: 15 topspellen van De Spelles deel 4! De spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Topspellen deel 4

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!