Windmolen tikkertje 2.0

Een leuk tikspel waarbij het vooraf niet duidelijk is wie de twee tikkers gaan worden! Wie weet uit handen te blijven van de tikkers en de windmolen te bevrijden?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: 6 jaar en ouder
  • Aantal spelers: 8-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 15-20 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
Unieke set hoelahoepels
DIT SPEL IS NIET VERWERKT IN EEN EBOOK 

In dit eBook staan 15 topspellen met spellen voor grote en kleine groepen. De spellen zijn een variatie van groepsspellen, estafettes en tikspelen en zijn beschreven voor de leeftijd van 6 jaar en ouder. Ideaal om in de gymles goed, actief en vooral op een originele wijze te bewegen. Veel spellen zijn ook geschikt om buiten de gymles te gebruiken. Elk spel wordt uitgebreid beschreven, er worden variaties gegeven en je vindt bij elk spel een spelvideo.

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO WINDMOLEN-TIKKERTJE 2.0 IN DE GYMLES
Windmolen-Tikkertje 2.0 in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

1 gedachte over “Windmolen tikkertje 2.0”

Reacties zijn gesloten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!