Windmolen Tikkertje

Een leuk tikspel waarbij het vooraf niet duidelijk is wie de twee tikkers gaan worden! Wie weet bij Windmolen-Tikkertje in de gymles uit handen te blijven van de tikkers?

BASISINFORMATIE
  • Leeftijd: alle
  • Aantal spelers: 2-30
  • Intensiteit: hoog
  • Tijd: 5-10 minuten
  • Leerlijn: tikspelen
MATERIALEN
Partijlintjes - Set van 10
DIT SPEL IS VERWERKT IN HET EBOOK 15 TOPSPELLEN DEEL 3 

De beschrijving van James Bond in de gymles staat in het eBook Topspellen deel 3. In het eBook staan nog 14 andere leuke gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Sneeuwpop-BattleKho-Kho in de gymles of Trefbal-Tikkertje. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code of door op de toegevoegde link te klikken. Zo zie je meteen wat de bedoeling is en kun je het zelfs als instructie gebruiken!

SPELVIDEO WINDMOLEN-TIKKERTJE IN DE GYMLES
Windmolen-tikkertje in de gymles
Na aanschaf van het eBook kun je de video van het spel bekijken

1 gedachte over “Windmolen Tikkertje”

Reacties zijn gesloten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!