doorgeef estafette

Doorgeef-estafette in de gymles

Estafettes zijn en blijven leuke spellen voor in de gymles en ze zijn er in veel verschillende variaties. Op de website van De Spelles vind je meer dan 50 estafettes voor de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw (en zelfs ook voor volwassenen). Wat deze doorgeef estafette met bal van De Spelles zo bijzonder maakt, is dat ze origineel zijn, ze zijn goed voor de samenwerking en iedereen heeft bij deze estafette een aandeel waardoor ze echt betrokken zijn bij het spel.

Zo heeft De Spelles verschillende klassieke estafettes, samenwerkingsestafettes, maar ook estafettes waarbij we bewegen en leren combineren. Denk bijvoorbeeld aan MastermindPuzzelestafette of Rubiks Kubus. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

doorgeef estafette

Niels: “Je moet bij deze estafette echt goed samenwerken!”

De uitleg van deze estafette staat in het eBook van De Spelles: 15 originele estafettes van De Spelles deel 1. In dit eBook staan ook nog 14 andere estafettes die je direct kunt toepassen. Zo speel je de komende gymlessen leuke estafettes, bijvoorbeeld om je gymles mee te openen of te eindigen. Meer dan 500 lesgevers gingen je al voor en bestelden het eBook. Ben jij de volgende?

Video Doorgeef Estafette in de gymles

Deze video is vrij te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, downloaden, delen en bewerken van deze video is niet toegestaan.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!