Twister in de gymles

Een leuk balspel spelen in de gymles waarbij iedereen met plezier beweegt, wie wil dat nou niet! Gelukkig heeft De Spelles veel balspellen die jij zo met je groep kunt spelen en een hoop enthousiasme oplevert. De balspellen zijn origineel en vernieuwend; het geeft je gymles een nieuwe impuls. Wat het spel Twister in de gymles in de gymles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én je moet er goed bij samenwerken. Een gouden combinatie.

Topspellen in verschillende eBooks

De video van het spel Twister in de gymles zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan staan nog meer leuke spellen in de verschillende eBooks van De Spelles. In de eBooks staan elke keer 15 tot 20 spellen die je direct kunt toepassen. Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk spel bij de hand.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de eBooks staan erg veel originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Het zijn gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Mastermind in de gymles, Annemaria Koekoek 2.0 en Pac-man in de gymles. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Spelmaterialen Twister in de gymles

Al deze materialen worden je aangeboden door SportSpel.Shop, een rechtstreeks onderdeel van De Spelles. Dit heb ik gedaan om jullie nog meer te voorzien van de juiste materialen bij de juiste spellen. Levering vindt de volgende dag plaats, met de bekende service én daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt.

Video Twister in de gymles

Deze video is vrijblijvend te bekijken op de website van De Spelles. Het kopiëren, delen, downloaden en gebruiken hiervan is niet toegestaan.

2 gedachten over “Twister in de gymles”

  1. Wat een super gave gymzaal spellen. Vanmiddag meteen uitproberen op de BSO! Helemaal leuk.
    Dank je wel voor het delen.

    • Dankjewel voor het compliment, Chantal! En succes met het uitproberen 🙂
      Groet, Matthijs (De Spelles)

Reacties zijn gesloten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!