Tikspellen in de gymles!

Tikspellen in de gymles!
Iedereen vindt tikspellen leuke spellen om te spelen in de gymles. Maar De Spelles staat erom bekend om tikspellen te spelen met een twist. Op deze pagina vindt u allerlei leuke tikspellen voor in de gymles.

Wil je de inspiratie bij de hand hebben, download dan nu de e-book van De Spelles met daarop 15 topspellen die je direct kunt spelen in de gymles!

De Spelles e-book

Code-tikkertje in de gymles!
Speel Code-tikkertje aan het begin van de gymles en je hebt meteen de smaak te pakken. Het doel is simpel: wie heeft als eerste zijn code gepakt, zonder daarbij getikt te worden. Klik hier voor de uitleg.

Uitloktikkertje in de gymles!
Met deze vijf vormen kun je op een leuke en intensieve wijze je gymles starten. Je hoeft erbij geen materiaal te gebruiken en je kunt zo beginnen! Klik hier voor de uitleg.

The Wall tikkertje in de gymles!
Bij dit tikspel is vooraf niet duidelijk wie de tikker is. Dat bepaalt de bal die naar beneden komt! Klik hier voor de uitleg

Pac-man in de gymles!
Een leuk spel om via een creatieve wijze een tikspel te spelen. Dit spel leent zich perfect om in de gymles, maar ook op het plein of op het sportveld te spelen. Geschikt als kernactiviteit, waarbij het draait om samenwerken en tactiek. Klik hier voor de uitleg

Windmolen-tikkertje in de gymles©!
Een leuk spel waar je op een snelle en actieve wijze je les of training mee kunt beginnen. Daarbij blijft het spannend: wie wordt de tikker? Kik hier voor de uitleg!

Dobbelsteen-tikkertje in de gymles!
Met Dobbelsteen-tikkertje in de gymles kun je op ieder niveau tikkertje spelen. Ideaal om met je deelnemers even lekker intensief bezig te zijn. Klik hier voor de uitleg.

Doolhof-tikkertje in de gymles:
Dit is een leuk spel wat niet alleen goed inzetbaar is in de gymles, maar ook als energizer in de klas en zelf met het team! Klik hier voor de uitleg!

Schaak-tikkertje in de gymles!
Het tikspel waarbij de torens en lopers alle hoedjes moeten pakken zonder daarbij getikt te worden. Wie weet binnen de minuut het spel te winnen: de tikkers of de schaakstukken? Klik hier voor de uitleg.

Vuurwerktikkertje in de gymles!
Met vuurwerktikkertje in de gymles ga je knallend het jaar uit! Het spel is dynamisch, actief en viel goed in de smaak bij mijn leerlingen. Klik hier voor de uitleg.