De Spelles

Partners van De Spelles

De Spelles werkt niet alleen zelf, maar ook nauw samen met anderen om zoveel mogelijk kinderen zoveel mogelijk te laten bewegen met leuke spellen en activiteiten. Ten slotte is dat wat ons drijft!

Sportivun

De Spelles werkt samen met Sportivun bij het realiseren van sportdagen op studiedagen van scholen. Sportivun streeft, net als De Spelles, ernaar om zoveel mogelijk kinderen aan het sporten te krijgen. Het hoort bij de Sportivun identiteit. Dat doen we op onze eigen manier. Laagdrempelig, voor ieder wat wils en met veel passie en plezier. De naam Sportivun is namelijk opgebouwd uit: Sportiviteit, Veiligheid en Fun! Tijdens de studiedagen doen de kinderen leuke spellen en verschillende sporten, zo hebben zij een sportieve, zinvolle dag. Wil je ook tijdens studiedagen op jouw school een leuke sportdag realiseren, neem dan gerust contact op!

 

Gymspiratie.nl

De Spelles is sinds september 2017 de samenwerking aangegaan met Gymspiratie.nl. Gymspiratie is gestart omdat zij heel veel spelletjes in hun database hadden, maar daar was nooit een handige manier om ze te vinden. Zo heeft Gymspiratie nu al meer dan 500 spellen op hun site staan, gerankschikt op basisonderwijs, voortgezet onderwijs en zaalverdeling. Ook met turnoefeningen. Zoek je snel inspiratie voor je gymles, dan is een bezoek aan hun site zeker de moeite waard. De Spelles is voor nu de samenwerking met Gymspiratie aangegaan om met elkaar kennis te delen, met als doel om de spellen in de gymlessen en daarbuiten te versterken.

 

Ook partner worden?
Wilt u ook partner van De Spelles worden, neem dan gerust met ons contact op.