Partners van De Spelles

De Spelles werkt nauw samen met andere partners om zoveel mogelijk kinderen te laten bewegen met leuke spellen en activiteiten. Plezier, enthousiasme en betrokkenheid moeten daarbij hoog in het vaandel staan. Daarbij maakt De Spelles geen onderscheid in lange of korte samenwerkingen.

Sportivun: “We willen alle kinderen in Nederland aan het sporten krijgen!”

Samen met Sportivun organiseert De Spelles voor op de lange termijn sportdagen op studiedagen van scholen. Sportivun streeft er samen met De Spelles naar om zoveel mogelijk kinderen aan het sporten te krijgen. Hierin hebben wij elkaar gevonden! Laagdrempelig, voor ieder wat wils en met veel passie en plezier. De naam Sportivun is namelijk opgebouwd uit: Sportiviteit, Veiligheid en Fun! Tijdens de studiedagen doen de kinderen leuke spellen en verschillende sporten, zo hebben zij een sportieve, zinvolle dag!

Gymspiratie.nl: “Voor iedere gymles een goed idee!”

De Spelles werkt al jaren nauw samen met Gymspiratie.nl. De samenwerking kenmerkt zich door het delen van kennis met als doel om de gymlessen in heel Nederland en België te versterken. Veel leerkrachten vinden het namelijk moeilijk om de gymlessen inhoud te geven. Ze zoeken daarbij naar de juiste inspiratie. Samen bundelen we de krachten om aan deze vraag te voldoen!

Gymspiratie en De Spelles


Korte samenwerkingen voor een nieuwe impuls!

In de vorm van video- of blogpost kunt u in samenwerking met De Spelles uw idee of product een impuls geven. Met een groot bereik van 90.000 unieke volgers op social media en 35.000 bezoekers per maand op de website kan De Spelles uw doelgroep snel bereiken. Neem gerust contact met De Spelles als u meer wilt weten via info@despelles.nl. Een aantal mooie post zijn al gemaakt.

LÜ INTERACTIVE PLAYGROUND

Lü Interactive Playground
L

BEWEEGCIRCUIT UITGEVERIJ-IDEE.NL

uitgeverij-idee.nl

BUITENSPELLETJES.NL