Samenwerken met De Spelles

Dank dat je interesse hebt om met De Spelles een mooie samenwerking aan te gaan. Met elkaar geven we elkaars intenties een nieuwe impuls!

De Spelles is een website voor leerkrachten, bso-medewerkers en spelleiders van sportverenigingen die geïnteresseerd zijn in het geven van leuke spellen. Plezier in bewegen waarbij iedereen beweegt vindt De Spelles ontzettend belangrijk. Op de website vind je naast spellen, ook verschillende blog- / videoposts omtrent nieuwe spellen en materialen welke het plezier in bewegen vergroten.

Het gezicht achter De Spelles

Workshop De Spelles
Matthijs legt uit tijdens een van zijn vele workshops in Nederland én België!

Matthijs Jansen is het gezicht achter De Spelles. Hij werkt naast zijn werkzaamheden voor De Spelles ook twee dagen in het basisonderwijs. Hij vindt het geweldig om naast het lesgeven de kinderen te enthousiasmeren om meer te gaan bewegen.

Matthijs is getrouwd en heeft twee dochters van vier en twee jaar oud. Hij weet met zijn spellen al geruime tijd een miljoenen-publiek te bereiken en dagelijks duizenden mensen te inspireren. Hij wierf ook bekendheid in de landelijke media, waarbij het Jeugdjournaal een item maakte over zijn concept.

Matthijs in actie tijdens de opnames van het Jeugdjournaal!

Door met De Spelles een samenwerking aan te gaan, kunt u op de website en de sociale media kanalen een zeer grote en unieke doelgroep bereiken. Denk hierbij aan het plaatsen van een banner, videoreview, winacties, plaatsing in de nieuwsbrief, promotie op social media, persevents en persreizen. Ook is het mogelijk om langdurige samenwerkingen aan te gaan.

Statistieken 2019

Facebook 80.000 volgers
Instagram 11.000+ volgers
Twitter 2000 volgers
Youtube 3000 abonnees
Pinterest 2500 volgers
Website 30.000 bezoekers per maand
Nieuwsbrief 5.000 unieke abonnees

Contact

Neem gerust contact op met De Spelles als u meer wilt weten over de mogelijkheden of tarieven via info@despelles.nl. In overleg is veel mogelijk, maar ik vind het wel belangrijk dat het interessant is voor mijn volgers. De Spelles staat ingeschreven onder KvK-nummer: 69919755

Samenwerkingen voor een nieuwe impuls!

In de vorm van video- of blogpost kunt u in samenwerking met De Spelles uw idee of product een impuls geven. Met een groot bereik van 90.000 unieke volgers op social media en 30.000 bezoekers per maand op de website kan De Spelles uw doelgroep snel bereiken. Neem gerust contact met De Spelles als u meer wilt weten via info@despelles.nl. Een aantal mooie post zijn al gemaakt.

Videoreportage Lü Interactive Playground

Lü Interactive Playground
L

Blogpost Beweegcircuit Uitgeverij-idee.nl

uitgeverij-idee.nl

Winactie op Social Media

Heutink in de gymles

Reclamepost Buitensportnet.nl

Multifunctioneel Buitensportnet.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!