Samenwerken met De Spelles!

De Spelles is een website voor leerkrachten, bso-medewerkers en spelleiders die geïnteresseerd zijn in het geven van leuke spellen. Plezier in bewegen waarbij iedereen beweegt vindt De Spelles waardevol. Op de website vind je naast spellen, ook verschillende blog- / videoposts omtrent nieuwe spellen en materialen welke het plezier in bewegen vergroten.

Samenwerken

Matthijs Jansen is het gezicht achter De Spelles. Hij weet al geruime tijd met zijn spellen een miljoenen-publiek te bereiken en dagelijks duizenden mensen te inspireren. Hij wierf ook bekendheid in de landelijke media, waarbij het Jeugdjournaal een item maakte over zijn concept.

Door met De Spelles een samenwerking aan te gaan, kunt u op de website en de sociale media kanalen een zeer grote en unieke doelgroep bereiken. Denk hierbij aan het plaatsen van een banner, videoreview, winacties, plaatsing in de nieuwsbrief, promotie op social media, persevents en persreizen. Ook is het mogelijk om langdurige samenwerkingen aan te gaan.

Statistieken maart 2019

Facebook 77.500 volgers
Instagram 7500 volgers
Twitter 2000 volgers
Youtube 2000 abonnees
Pinterest 2000 volgers
Website 35.000 bezoekers

Contact

Neem gerust contact op met De Spelles als u meer wilt weten over de mogelijkheden of tarieven via [email protected] In overleg is veel mogelijk. De Spelles staat ingeschreven onder KvK-nummer: 69919755