Groepsspellen in de gymles!

Groepsspellen in de gymles!
Iedereen is op zoek naar leuke groepsspellen waarbij iedereen beweegt en iedereen ook kan bewegen. De Spelles heeft er inmiddels al een hoop verzameld. Hieronder vindt u allerlei leuke groepsspellen.

Wil je de inspiratie bij de hand hebben, download dan nu de e-book van De Spelles met daarop 15 topspellen die je direct kunt spelen in de gymles!

De Spelles e-book

Fortnite in de gymles!
Fortnite in de gymles! Hét spel van het jaar, maar dan wel achter de computer. Daarom spelen wij het gewoon in de gymles. Nu zijn we én actief bezig én we spelen het spel van het jaar! Klik hier voor de uitleg.

James Bond in de gymles!
Dit leuke spel is ideaal om met je groep aan het einde van het schooljaar te spelen. Het kan natuurlijk ook aan het begin van het schooljaar. Wie weet zo snel mogelijk benodigde punten binnen te halen zonder daarbij afgegooid te worden en hangt daarbij de echte James Bond uit. Klik hier voor de uitleg.

Bowlingbaan in de gymles!
Met Bowlingbaan in de gymles combineer je spel met mikken op bewegende ballen. Erg leuk om je les mee te eindigen en even helemaal los te gaan. Klik hier voor de uitleg.

Flipperkasten in de gymles:
Kom met dit spel helemaal in de context van de kinderen en tegelijkertijd zijn ze bezig met mikken. Klik hier voor de uitleg.

Chaos slagbal in de gymles
Met dit spel wordt het originele slagbalspel met een grappige twist omgedraaid tot een intensief spel. Klik hier voor de uitleg.

Pac-man in de gymles
Een leuk spel om via een creatieve wijze een tikspel te spelen. Dit spel leent zich perfect om in de gymles, maar ook op het plein of op het sportveld te spelen. Geschikt als kernactiviteit, waarbij het draait om samenwerken en tactiek. Klik hier voor de uitleg.

Hungry Hungry Hippos in de gymles!
Een leuk samenwerkspel voor jong en oud om je gymles of sportactiviteit mee te beginnen. Wie verzamelt als eerste alle ballen? Klik hier voor de uitleg.
Hungry Hungry Hippos in de gymles

Voetslagbal in de gymles deel 2
Bij deze variant van voetslagbal is het de bedoeling dat de slagpartij gebrand wordt door samenwerking. Een erg leuk spel om te spelen in en buiten de gymles! Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Voet slagbal

Polonaisespel in de gymles:
Dit leuke spel is geschikt om zowel in als buiten de gymles te spelen. Het draait om samenwerking. Weten de deelnemers de middelste persoon te beschermen? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles

Hoofd, schouder, knie en teen in de gymles!
Dit leuke spel is ideaal om je les mee te beginnen of mee te eindigen. En je bent meteen bezig met Engels te integreren in de gymles. Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Engels Reactie

Vuurwerktikkertje in de gymles!
Met vuurwerktikkertje in de gymles ga je knallend het jaar uit! Het spel is dynamisch, actief en viel goed in de smaak bij mijn leerlingen. Klik hier voor de uitleg.

Mattenrace in de gymles!
Met deze twee varianten kunt u de gymles leuk beginnen of afsluiten. Ze kunnen lekker hun energie kwijt! Klik hier voor de uitleg.

Pion-hoepel spel in de gymles:
Speel dit spel in de gymles maar ook buiten op het plein! Wie weet de pion onder de rollende hoepel te plaatsen? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Pion Hoepel

Multifunctioneel reactiespel in de gymles:
Een multifunctioneel reactiespel om je gymles goed mee te beginnen of af te sluiten. Het mooie is dat je elementen van Engels, rekenen en taal kunt toevoegen. Zo ben je niet alleen simpel en leuk bezig, maar ook leerzaam! Klik hier voor de uitleg.

Laagvolleybal in de gymles:
Een leuk spel wat ideaal is om in 1/3e van de zaal te spelen! Klik hier voor de uitleg.
De Spelles

Hoepelrun in de gymles!
Hoepelrun is een zeer geschikte manier om je gymles op een intensieve en leuke manier te beginnen. Klik hier voor de uitleg.

De Spelles hoepelrun