Estafette in de gymles!

Estafettes in de gymles!
De Spelles weet al geruime tijd leuke estafettevormen toe te passen in de gymles. Het zijn vooral estafettes waarbij iedereen een aandeel heeft. Hieronder vindt u allerlei leuke estafettevormen.

15 originele estafettes van De Spelles - Thumbnail

Wil je de inspiratie bij de hand hebben, download dan het e-book van De Spelles met daarin de 15 leukste estafettes die je direct kunt spelen in de gymles!

Drafsport-race in de gymles!
Een leuke startspel waarbij je snel moet zijn en goed moet samenwerken. Welke pikeur heeft zijn draver als eerste over de finish geleid? Klik hier voor de uitleg van het spel.
Drafsport-race in de gymles!

Plankingrace met bal in de gymles!
Deze estafette variant vergt naast uithoudingsvermogen ook om techniek. Wie bereikt als eerste de overkant? Klik hier voor de uitleg van het spel.
plankingrace met bal in de gymles

Planking-estafette in de gymles!
Op een conditionele wijze een leuke estafette houden waarbij iedereen in beweging is. Én waarbij allerlei variaties mogelijk zijn. Ideaal! Klik hier voor de uitleg.

Poortbalrace in de gymles!
Een leuk spel om je gymles of startactiviteit mee te beginnen. Wie weet als eerste door samen te werken de eindstreep te bereiken? Klik hier voor de uitleg.

Stokkenrace in de gymles!
De gymles op een leuke wijze starten met deze twee varianten van de stokkenrace waarbij er samengewerkt moet worden. Klik hier voor de uitleg.

Bottle-flip estafette in de gymles:
Meegaan met de rage en ook sportief bezig zijn kan met Bottle-flip estafette. Wie heeft als eerste zijn pionnen geflipt? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Bottleflip Estafette

Ping Pong estafette in de gymles!
Een leuke estafette voor in de gymles, maar ook voor buiten waarbij goed samengewerkt moet worden! Klik hier voor de uitleg.
Ping Pong Estafette in de gymles

Pittenzakken-estafette in de gymles:
Bij dit spel draait het om snelheid en fysieke kracht. Welk team heeft als eerste de pittenzakjes heen en weer gebracht? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Hoepel Estafette

Roltrap estafette in de gymles:
Deze estafettevariant is een iets makkelijkere en actievere variant van de Rupsband, maar is zeer geschikt om je gymles mee te beginnen of te eindigen. Klik hier voor de uitleg.

Puzzelestafette in de gymles!
Met deze puzzelestafette in de gymles kun je nadenken en bewegen tegelijk. Ideaal om je les mee te beginnen of af te sluiten. Klik hier voor de uitleg.

Kerstboomrace in de gymles!
Met Kerst op een creatieve wijze een leuke estafette houden. Het kan met de Kerstboomrace. Wie heeft als eerste de kerstboom gemaakt? Klik hier voor de uitleg

Doorgeef-estafette in de gymles!
Goed samenwerken betekent het verste komen. Ideaal om zo op een leuke wijze je gymles te starten! Klik hier voor de uitleg.

Drie samenwerkopdrachten in estafettevorm!
Met deze drie samenwerkopdrachten begin je een gymles altijd goed. Wie goed naar elkaar luistert en meedoet, komt het verst! Klik hier voor de uitleg

Estafette varianten in de gymles!
Met deze drie superleuke estafette-varianten, waaronder Hefboom-estafette, kun je de gymles altijd goed beginnen. Iedereen doet mee en daar draait het om! Klik hier voor de uitleg
gymles

Memory-estafette in de gymles:
Een leuke estafettevorm waarbij nagedacht moet worden, is Memory-estafette. Wie heeft als eerste de nummers op volgorde liggen? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles

3x Cirkelestafette in de gymles:
Tijdens de gymles op een fysieke, maar leuke wijze bezig zijn met competitie kan met deze drie vormen. Wie heeft als eerste de opdracht voltooid? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Cirkel Estafette

Vier op een rij met sponzen!
Ideaal om deze estafette met het warme weer te spelen! Is het potje afgelopen, even wachten en je kunt weer beginnen. Klik hier voor de uitleg van het spel.
Vier op een rij met sponzen