De Spelles Sportdagen!

Jaarlijks worden op scholen verschillende studiedagen georganiseerd. Tijdens deze dagen zijn de leerlingen dan vrij. In samenwerking met Sportivun organiseert De Spelles daarom voor de kinderen De Spelles Sportdagen. Tijdens deze sportdagen spelen de kinderen allerlei leuke spellen en sporten! Dé ideale manier om kennis te maken met verschillende sporten en een superleuke dag te hebben. Doordat de sportdagen worden georganiseerd tijdens studiedagen, kan iedereen hierbij aanwezig zijn!

Hoe ziet de dag eruit?

De sportdagen vinden plaats in de gymzaal waar de school ook gebruik van maakt voor de gymlessen. De sportdag zal gelijk zijn aan de tijden van de betreffende schooldag. We bieden u als ouders de mogelijkheid om voor een heel jaar of voor losse dagen deelname aan de sportdagen zeker te stellen.

Wat verwachten wij van u?

U gaat als school een overeenkomst aan met De Spelles en Sportivun, zodat wij de sportdagen kunnen organiseren in uw gymzaal. Sportivun is die dag volledig verantwoordelijk voor de kinderen. De huur valt wel onder de school daar deze (in de meeste gevallen) al is afgehuurd door de school. De invulling van de studiedagen wordt gecommuniceerd aan de ouders middels de nieuwsbrief, website en de docenten delen flyers uit aan de leerlingen.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met De Spelles of vul het onderstaand formulier in.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!