De Spelles Inspiratiedag

Wil je nieuwe inzichten en kennismaken met nieuwe spellen waarbij iedereen met plezier beweegt? Wil je inspiratie ontvangen die je de volgende dag direct met succes kunt inzetten? Wil je geïnspireerd worden en handvatten krijgen hoe een gymles eruit ziet waarbij iedereen beweegt? Dan is de inmiddels populaire De Spelles Inspiratiedag echt iets voor jou! En nu het niet live kan, doen we het gewoon online tijdens de online inspiratiedag.

Voor (vak)leerkrachten, BSO-medewerkers en sport- en spelleiders in Nederland én België

Tijdens de online inspiratiedag van De Spelles krijg je tekst en uitleg hoe Matthijs Jansen al meer dan vier jaar een hoge spelbeleving genereert bij zijn deelnemers. Het succes van De Spelles is dat de spellen dicht bij de belevingswereld van de kinderen aansluit én dat de spellen simpel en herkenbaar zijn. Iedereen beweegt en iedereen kan ook meedoen. Dat is de kracht van De Spelles.

Gemiddeld beoordeeld met een 9!

Er vindt tijdens de online sessie continu een koppeling plaats tussen de theorie en de praktijk. Dit wordt extra duidelijk met het videomateriaal wat getoond wordt. Door deze koppeling krijg je in eerste instantie veel nieuwe inspiratie, maar ook neemt Matthijs je mee hoe hij de spellen bedenkt en welke methodiek en didactiek hij toepast bij het ontwerpt van deze spellen.

Ellen: Het was een volle ochtend, maar zeer aangenaam om te volgen. Een interessante uitleg en filmpjes met een gemotiveerde spreker die dit ook wist over te brengen (en leuk met als afwisseling een doe-opdrachtje)

Verder is er ook ruimte om je eigen topspel met elkaar te delen, die we weer bundelen tot een mooi document én ontvang je gratis lesmateriaal. Kortom, je verlaat de dag met boordevol inspiratie (meer dan 50+ nieuwe ideeën) die je bij de eerstkomende lessen en ruime tijd daarna nog kunt inzetten.

Informatie Inspiratiedagen in 2021

Voor De Spelles Inspiratiedag zijn 4 studiepunten te verdienen voor de KNGU en 5 studiepunten voor de KNLTB.

Oprichter De Spelles!

Matthijs Jansen is de oprichter van De Spelles! Hij weet met zijn spellen een miljoenen-publiek te bereiken en dagelijks duizenden mensen te inspireren. Hij begon met De Spelles omdat hij zag dat in zijn gymlessen te weinig kinderen écht aan het bewegen waren.

Matthijs nam de uitdaging aan om zijn spellessen anders te gaan vormgeven en iedere week een nieuw spel te spelen. Nu geeft hij al meerdere jaren met veel enthousiasme succesvolle workshops en beginnen de Inspiratiedagen van De Spelles een begrip te worden.

Workshop De Spelles

Zijn ideeën worden ook op social media opgepikt: er volgen ruim 100.000 mensen zijn kanalen en ook de landelijke media heeft zijn spellessen opgepikt. Hij bundelde ze in verschillende eBooks, waarvan er nu al meer dan 1500 zijn verkocht. Daarnaast geeft Matthijs met regelmaat workshops in Nederland en België en kregen zijn gegeven workshops bij de studiedag van Alles in Beweging als gemiddeld cijfer een 9!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!