De Spelles Inspiratiedag

Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en wil je kennismaken met nieuwe spellen, waarbij iedereen met plezier beweegt? Op zoek naar inspiratie die je de volgende dag direct kunt inzetten? Wil je handvatten krijgen hoe een gymles met plezier verloopt? Dan is De Spelles Inspiratiedag echt iets voor jou!

Voor (vak)leerkrachten, BSO-medewerkers en sport- en spelleiders in Nederland én België

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is De-Spelles-Inspiratiedag-05072020-1024x498.jpg
Voor De Spelles Inspiratiedag zijn 4 studiepunten te verdienen voor de KNGU en 5 studiepunten voor de KNLTB.

Tijdens De Spelles Inspiratiedag laat Matthijs zien hoe je iedereen met plezier laat bewegen. Ook krijg je tekst en uitleg hoe je dit vertaalt naar jouw praktijksituatie. De koppeling tussen de theorie en de praktijk vindt hierin steeds plaats. Dit wordt extra duidelijk doordat je de spellen zelf actief uitvoert. Hierdoor beleef je zelf de nieuwe inspiratie. Daarnaast geeft Matthijs weer hoe hij de spellen bedenkt en ontwerpt. Dit koppelt hij aan de laatste methodieken en didactieken.

Gemiddeld beoordeeld met een 9!

Ook is er op De Spelles Inspiratiedag ruimte voor onderling contact. Je wisselt van gedachten en deelt je eigen topspel met elkaar. Deze bundelt Matthijs tot een mooi document. Ook ontvang je gratis lesmateriaal. Zo verlaat je de dag boordevol inspiratie (meer dan 50+ nieuwe ideeën), die je bij de eerstkomende lessen en ruime tijd daarna nog kunt inzetten.

Data De Spelles Inspiratiedagen 2022
  • Datum: 3 september 2022
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Plaats: Nieuwerbrug (langs de A12 tussen Utrecht – Rotterdam)
  • Kosten: €99,- (inclusief lesmateriaal)
  • Extra: Na je aanmelding krijg je een mail met daarin de bevestiging en extra informatie

Betalen via factuur is uiteraard mogelijk. Neem contact op via info@despelles.nl en we maken het in orde!

Oprichter De Spelles

Matthijs Jansen is de oprichter van De Spelles. Hij weet al meerdere jaren zien hoe je iedereen met plezier laat bewegen. Zijn spelvideo’s werden via social media massaal gedeeld. Ook de landelijke media besteedde aandacht aan zijn concept. De kracht van zijn spellen is dat ze simpel, origineel en vooral enthousiasmerend werken. Juist in deze tijd waarin kinderen steeds inactiever worden, biedt De Spelles een uitkomst.

Matthijs Jansen - De Spelles

In korte tijd heeft Matthijs een eigen database van 500 originele spellen voor in de gymles. Een groot deel bundelde hij in verschillende eBooks. Hier zijn er nu al meer dan 3000 van verkocht. Daarnaast geeft Matthijs met regelmaat workshops in Nederland en België. Die worden steevast zeer goed beoordeeld. Verder heeft Matthijs een webshop met sport- en spelmaterialen voor de gymles. Dit doet Matthijs onder de naam van SportSpel.Shop. Zo biedt De Spelles een breed pakket aan spelideeën, geeft het advies en levert het de beste sport- en spelmaterialen voor een energieke gymles.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!