De Spelles Inspiratiedag

Wil je nieuwe inzichten en kennismaken met nieuwe spellen waarbij iedereen met plezier beweegt? Wil je inspiratie ontvangen die je de volgende dag direct met succes kunt inzetten? Wil je geïnspireerd worden en handvatten krijgen hoe een gymles eruit ziet waarbij iedereen beweegt? Dan is De Spelles Inspiratiedag echt iets voor jou!

Op De Spelles Inspiratiedag krijg je tekst en uitleg hoe Matthijs Jansen al meer dan drie jaar een hoge spelbeleving genereert bij zijn kinderen. Het succes van De Spelles is dat de spellen dicht bij de belevingswereld van de kinderen aansluit én dat de spellen simpel en herkenbaar zijn. Iedereen beweegt en iedereen kan ook meedoen. Dat is de kracht van De Spelles.

“Matthijs, ik had vandaag een zeer leuke en super interessante dag. Het overtrof de meeste verwachtingen en was veruit de beste bijscholing die ik ooit volgde, bedankt hiervoor.” – Nick Verhaecke

warming-up
Matthijs introduceert een nieuw level aan een zoals hij dat formuleert:
een ’10-minuten-spel’

Voor (vak)leerkrachten, BSO-medewerkers en sport- en spelleiders in Nederland én België

Tijdens De Spelles Inspiratiedag worden theorie en praktijk in een hoog tempo afgewisseld. Je krijgt in eerste instantie veel nieuwe inspiratie, maar je wordt ook meegenomen in het verhaal hoe Matthijs de spellen bedenkt en welke methodiek en didactiek hij toepast bij het ontwerpt van deze spellen.

Verder is er ook ruimte om je eigen topspel met elkaar te delen, die we weer bundelen tot een mooi document én krijg je gratis lesmateriaal mee naar huis. Kortom, je verlaat de dag met boordevol inspiratie die je bij de eerstkomende les direct kunt inzetten.

Voor De Spelles Inspiratiedag zijn 4 studiepunten te verdienen voor de KNGU en 5 studiepunten voor de KNLTB.

gymles
Matthijs legt deelnemer met een persoonlijk doel uit hoe je een spel ontwerpt, welke elementen je kunt toevoegen en welke materialen je daarbij gebruikt.

Ervaringen deelnemers

Informatie Inspiratiedagen in 2020

  • Datum: 11 november 2020
  • Tijd: 15.30 – 20.30 uur
  • Plaats: Nieuwerbrug (langs A12 tussen Utrecht en Rotterdam)
  • Kosten: €99,- (inclusief drinken, diner en gratis lesmateriaal)
  • Extra: Na je aanmelding krijg je een mail met daarin de bevestiging en extra informatie

Betalen via factuur is uiteraard mogelijk. Neem contact op via info@despelles.nl en we maken het in orde!

  • Datum: 14 november 2020
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Plaats: Nieuwerbrug (langs A12 tussen Utrecht en Rotterdam)
  • Kosten: €99,- (inclusief drinken, lunch en gratis lesmateriaal)
  • Extra: Na je aanmelding krijg je een mail met daarin de bevestiging en extra informatie

Betalen via factuur is uiteraard mogelijk. Neem contact op via info@despelles.nl en we maken het in orde!

 Inspiratiedag

Oprichter De Spelles!

Matthijs Jansen is de oprichter van De Spelles! Hij weet met zijn spellen een miljoenen-publiek te bereiken en dagelijks duizenden mensen te inspireren. Hij begon met De Spelles omdat hij zag dat in zijn gymlessen te weinig kinderen écht aan het bewegen waren.

Matthijs nam de uitdaging aan om zijn spellessen anders te gaan vormgeven en iedere week een nieuw spel te spelen. Nu geeft hij al meerdere jaren met veel enthousiasme succesvolle workshops en beginnen de Inspiratiedagen van De Spelles een begrip te worden.

De Spelles
Matthijs in actie waarin hij vertelt over de werking van poker-chips in de gymles.

Zijn ideeën worden ook op social media opgepikt: er volgen ruim 100.000 mensen zijn kanalen en ook de landelijke media heeft zijn spellessen opgepikt. Hij bundelde ze in verschillende eBooks, waarvan er nu al meer dan 1500 zijn verkocht. Daarnaast geeft Matthijs met regelmaat workshops in Nederland en België en kregen zijn gegeven workshops bij de studiedag van Alles in Beweging als gemiddeld cijfer een 9!

Covid-19

Uiteraard houden we met De Spelles de ontwikkelingen van het Covid-19 virus nauwgezet in de gaten. Mocht de inspiratiedag in november toch niet door kunnen gaan, dan kun je kiezen om de dag kosteloos te annuleren of je aanmelding te verplaatsen naar een later tijdstip. We zullen hier in ieder geval heel transparant met jou in communiceren. Aan de andere kant, zo bleek ook tijdens de inspiratiedagen in september, hebben we goed rekening kunnen houden met de maatregelen en is de dag goed verlopen. Mocht je hierover extra vragen hebben, stel ze gerust via info@despelles.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!