De Spelles informeert!

Op de website van De Spelles vind je niet alleen leuke spellen, ook lees je over de nieuwste ontwikkelingen in het bewegingsonderwijs en de nieuwste hypes op het gebied van sport en bewegen. Je vindt op deze pagina drie hoofdonderwerpen: De Spelles blogt, De Spelles heeft wat gezien en De Spelles legt uit.

Op de pagina De Spelles blogt, snijdt De Spelles verschillende onderwerpen aan die betrekking hebben op het beweegonderwijs in de breedste zin van het woord. Onderwerpen als onderwijs, buitenschoolse opvang, sport en spel en maatschappelijke ontwikkelingen worden behandeld.

Bij De Spelles heeft wat gezien zullen de nieuwste sport en spelmateriaal aan het licht gebracht worden. Ook zullen voorbeelden gegeven worden hoe je het materiaal gebruikt. Zo weet je snel of jij dit in jouw beweegsituatie kunt toepassen.

In De Spelles legt uit zullen de nieuwste hypes en spellen de revue passeren. Is er een spel dat nog niet bekend is of ontstaat er een nieuwe hype, De Spelles informeert je daarover!

Op deze manier houdt De Spelles je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en hoef je niet verder te zoeken.