Balspellen in de gymles

Balspellen in de gymles!
Kinderen vinden het altijd leuk om met ballen leuke spellen te spelen. Inmiddels heeft De Spelles er al een hoop verzameld. Op deze pagina vindt u allerlei leuke spellen met de bal.

Wil je de inspiratie bij de hand hebben, download dan nu de e-book van De Spelles met daarop 15 topspellen die je direct kunt spelen in de gymles!

De Spelles e-book

Kingen in de gymles!
Een leuk spel wat je niet alleen in de gymles kunt spelen, maar ook buiten op het plein! Een erg leuk en dynamisch spel. Wie houdt zijn vak schoon? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Kingen

Hoepelchallenge in de gymles!
Een leuk spel wat je niet alleen in de gymles kunt spelen, maar ook buiten op het plein! Een erg leuk en dynamisch spel. Wie houdt zijn vak schoon? Klik hier voor de uitleg.
Bal door hoepel spel in de gymles

Laagvolleybal in de gymles!
Een leuk spel wat ideaal is om in 1/3e van de zaal te spelen. Klik hier voor de uitleg.
De Spelles

Gagabal in de gymles!
Een leuk spel, ideaal om in 1/3e van de zaal te spelen, maar ook gewoon op het schoolplein. Wie weet bij de ander de bal op zijn voeten te krijgen? Klik hier voor de uitleg.
De Spelles

Chaosbal in de gymles!
Met dit spel wordt het originele slagbalspel met een grappige twist omgedraaid tot een intensief spel. Klik hier voor de uitleg.

Flipperkasten in de gymles!
Kom met dit spel helemaal in de context van de kinderen en tegelijkertijd zijn ze bezig met mikken. Klik hier voor de uitleg.

Bowlingbaan in de gymles!
Met Bowlingbaan in de gymles combineer je spel met mikken op bewegende ballen. Erg leuk om je les mee te eindigen en even helemaal los te gaan. Klik hier voor de uitleg.

Ballenregen in de gymles!
Met dit dynamische mikspel is echt iedereen bezig en is eerst de een aan de winnende hand, maar zo ook weer het andere team. Klik hier voor de uitleg.

Hoepelbal in de gymles!
Een leuk dynamisch spel waarbij je aan twee kanten scoren. Ideaal voor 1/3e van de zaal. Klik hier voor de uitleg.
De Spelles