Alle eBooks van De Spelles

In de eBooks staan meer dan 100 originele topspellen, die zeer geschikt zijn voor alle leeftijden. Het treft weinig voorbereiding en weinig materiaal. Zo hoef jij je komende tijd geen zorgen meer te maken welk spel je de komende tijd gaat spelen. In de eBooks staat allerlei leuke spellen verdeeld in vier categorieën: een mix van topspellen, estafette-vormen, warming-up spellen én topspellen voor buiten.

De spellen die in de eBooks staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Ze kunnen in de gymzaal gespeeld worden, maar ook buiten en zelfs op een sportveld! Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers. Daarnaast hebben veel spellen ook een cognitief karakter, waarbij de deelnemers nadenken en overleggen. Zo combineer je bewegen en leren ook in de gymles.

Arianne: “De lay-out is overzichtelijk, er worden variaties gegeven én het heeft een duidelijke omschrijving mét video!

15 Topspellen van De Spelles - Pacman - 1
15 Topspellen van De Spelles - Pacman - 2

De nieuwste en populairste spellen staan beschreven in de eBooks van De Spelles. Wanneer je een eBook van De Spelles bestelt, krijg je altijd zekerheid: je vindt bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder is ieder spel voorzien van een spelvideo, deze bekijk je snel via een handige QR-code.

Meer dan 3000 eBooks zijn al in het bezit van leerkrachten, sportcoaches en andere lesgevers. De spellen die in deze eBooks staan, zijn spellen die geschikt voor 6+ jaar en ouder. Zelfs de volwassenen die de trainingen van De Spelles volgen, vinden deze spellen leuk en doen enthousiast mee. Er zijn vier delen, waarbij elk deel 15 spellen per eBook bezit (variaties niet meegeteld).

Bestel hier snel jouw inspiratie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!