5 gratis topspellen van De Spelles deel 2

Ben je op zoek naar nieuwe spellen? Wil je weten wat De Spelles te bieden heeft? Dan is het eBook met 5 gratis topspellen van De Spelles deel 2 echt een uitkomst! In het eBook staan namelijk 5 topspellen die je met de hele groep speelt.

In het eBook vind je bij ieder spel een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je de juiste inspiratie bij de hand. Daarnaast vind je ook de sport- en spelmaterialen die je nodig hebt om het spel te kunnen spelen, inclusief een kortingscode voor SportSpel.Shop. Deze worden dan snel en met een goede service de volgende dag bij je geleverd.

Na het downloaden van het eBook ontvang je nog een aantal berichten. Hierna word je automatisch uitgeschreven van de mailinglijst.

In het gratis eBook staan spellen die zijn bedoeld als warming-up, als afsluiter of gewoon om met je groep een tof spel te spelen. De spellen kenmerken zich doordat iedereen met plezier beweegt en ook blijft bewegen. Dit komt door de accenten die ik in de spellen leg en doordat ik verschillende spelelementen aan de spellen heb toegevoegd.

Ben je benieuwd geworden welke spellen er in dit gratis eBook staan? Hieronder vind je ze allemaal!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!