Uno-Kleuren-Oversteek

Een leuk groepsspel spelen in de gymles waarbij iedereen met plezier beweegt, wie wil dat nou niet! Gelukkig heeft De Spelles veel groepsspellen die jij zo met je groep kunt spelen en een hoop enthousiasme oplevert. De groepsspellen zijn origineel en vernieuwend; het geeft je gymles een nieuwe impuls. Wat het spel Uno-Kleuren-Oversteek in de gymles in de gymles zo bijzonder maakt, is dat het origineel is, iedereen beweegt én je moet er goed bij samenwerken. Een gouden combinatie.

Topspellen in verschillende eBooks

De video van het spel Uno-Kleuren-Oversteek in de gymles zie je verderop de pagina. Wil je snel nieuwe inspiratie hebben, dan is het nieuwe eBook van De Spelles met daarin 20 warming-up spellen echt wat voor jou! Zo heb je voor de gymles buiten genoeg inspiratie om leuke spellen te spelen. Meer dan 3000 lesgevers gingen je al voor en bestelden één van de inspirerende eBooks. Ben jij de volgende die ook de inspiratie bestelt?

De lay-out van het eBook is als leskaart weergegeven. Zo zie je bij ieder spel in één overzicht het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en ook in de gymzaal heb je snel een leuk beginspel bij de hand.

20 originele warming-up spelles van De Spelles deel 2

Mocht je nog niet overtuigd zijn, in de eBooks staan erg veel originele gymspellen die je in de gymles kunt spelen. Het zijn gymspellen waarbij je op een leuke wijze tegen elkaar speelt, maar ook samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan Plank-Tikkertje in de gymles, Hoepel-Jump-Race en Kaart-Fitness-Tikkertje in de gymles. Deze zijn al honderden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt gewoon enthousiast om ook mee te doen.

Spelmaterialen Uno-Kleuren-Oversteek in de gymles

Ook handig! De Spelles levert naast originele spellen voor in de gymles ook de spelmaterialen voor elk spel. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding én een snelle levering kunnen je deelnemers de volgende les weer met plezier bewegen.

Video Uno-Kleuren-Oversteek in de gymles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!