Sport- en spelmaterialen bij De Spelles

Misschien valt het je al op, maar je kunt bij De Spelles niet alleen terecht voor leuke spelideeën voor in de gymles, maar ook voor de toffe sport- en spelmaterialen. Steeds vaker stelden jullie de vraag: welke materialen gebruik jij voor jouw spellen? Waar kunnen we de juiste materialen vinden? Maar ook stelden jullie voor om dit te organiseren op één plek. Vandaar dat ik aan de slag ben gegaan en voor jullie een aanbod heb van meer dan 200 sport- en spelmaterialen voor in en buiten de gymles.

Om sport- en spelmaterialen van een goede kwaliteit aan te bieden, ben ik een samenwerking met Janssen-Fritsen aangegaan. Zij zijn al jaren dé marktleider in het bewegingsonderwijs en de turnsport. Zo leveren zij vele turntoestel voor de Olympische Spelen. Maar ook hebben zij een uitgebreid assortiment van sportartikelen en spelmateriaal. Daarnaast ontwikkelen zij ook innovatieve spelmaterialen zoals de nieuwe SmartClips. Deze zal ik gaan testen en laten zien wat je er allemaal mee kunt, natuurlijk met de spelideeën van De Spelles. Dit komt binnenkort voorbij op de social media kanalen van De Spelles.

Het handige van deze samenwerking is dat je de materialen die bij de spellen horen, direct kunt bestellen bij De Spelles. Je hoeft dus niet apart weer op zoek te gaan naar de passende sport- en spelmaterialen. Wij zorgen er samen voor dat jouw bestelling in 2 – 5 dagen bij jou in huis is. Zo kun je snel met de juiste materialen een origineel spel spelen.

Op de website van De Spelles vind je nu in de menu-balk een overzicht van alle sport- en spelmaterialen die je kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende speelballen. Of de juiste materialen om de bekende sporten in de gymles te spelen. Ook vind je allerlei lesmateriaal om je gymles snel, makkelijk en veilig te laten verlopen. En tot slot vind je ook materialen om toffe groepsspellen te spelen, denk bijvoorbeeld aan Lacrosse, Floorbal, KanJam of Stoepranden.

De komende periode komen er nóg meer producten bij. Zo vind je naast leuke spellen, ook de juiste sport- en spelmaterialen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspiratie én een kortingscode voor een eBook naar keuze!