buitenspellen

Dobbel-Fitness-race in De Spelles – Buitenspellen

Buitenspellen zijn ideaal als je de gymles naar buiten wilt of moet verplaatsen. Maar buiten bewegen is daarnaast ook gewoon leuk en gezond! Op de website van De Spelles vind je meer dan 25 buitenspellen voor de onderbouw, maar ook voor de bovenbouw (en zelfs ook voor volwassenen). Wat de buitenspellen van De Spelles zo bijzonder maakt, is dat ze origineel zijn, iedereen beweegt én je hebt maar weinig materiaal nodig.

Zo heeft De Spelles verschillende estafettes, tikspelen en leuke reactiespellen. Denk bijvoorbeeld aan Mastermind, Steen-Papier-Schaar-run of Touwtje-Spring-Battle. Deze zijn al duizenden keren gespeeld en het geeft een hoop spelplezier. Je wordt zelf ook enthousiast om mee te doen.

Buitenspellen
Plattegrond Dobbel-Fitness-Race – Buitenspellen

Dobbel-Fitness-race is een leuke estafette, maar dan wel met een extra actieve inhoud. Het levert een hoop enthousiasme en sensatie op in de gymles, omdat je nooit weet welke oefening je moet doen. Je kunt dit spel spelen als opening van de gymles, als onderdeel van je les en vooral lekker buiten op het plein.

De uitleg en de video van dit spel staat, net als 14 andere leuke en nieuwe spellen, in het eBook van De Spelles: 15 topspellen voor op het schoolplein! De spellen die in het eBook staan, zijn origineel en werken enthousiasmerend. Het bevordert ook de samenwerking tussen de deelnemers.

De lay-out van het eBook is als duidelijk weergegeven. Zo zie je bij ieder spel het doel, een plattegrond, een uitgebreide omschrijving én er worden variaties op het spel gegeven. Verder bekijk je gemakkelijk een video van het spel via de link of via de QR-code. Print het eBook uit en heb je ten alle tijden een leuk spel bij de hand.

Buitenspellen

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!