Een programma voor jou 23 maart

Een programma voor jou – maandag 23 maart 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Planking-reactie in De Spelles

09.30 uur! Je hebt een taak erop zitten! Stop, even tijd voor een energizer om straks weer aan de nieuwe taak te beginnen. Met dit spel doe je even helemaal wat anders, train je ondertussen je lichaamsspanning en heb je voor veel plezier! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video (ook voor de kleuters een variant met video).

Planking-reactie in De Spelles

Pak (zoek) de kleur in het doolhof

10.00 uur! Zit je volgende taak erop en ben je klaar om even naar buiten te gaan? Pak dan eerst even stoepkrijt en ga ook hier flink aan de slag. Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Pak de kleur in het doolhof 2.0

Tafel-Jump in De Spelles

10.10 uur! De pauze is bijna voorbij dus je gaat bijna weer aan het werk. Als je net hebt gerekend, kun je nu met dit bewegend-leren-spel de tafels nog even oefenen. Vandaag dit spel, maar ook doet een aantal juffen uit Rotterdam van de SBO Van Hoeven Goedhart een andere leuke spelvariant voor! O ja, test gelijk even de tafel-kennis van je ouders even 😉! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Tafel-Jump in De Spelles

Lichaamsdelen Dans!

11.00 uur. Bijna klaar met de opdrachten, maar even wat afleiding nodig?! Nou, dan is dit leuke dansspel echt wat voor jou! Marsha van Danswijs heeft een leuk dansspel bedacht waarbij je ook goed moet nadenken! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Danswijs Lichaamsdelen

Planking-Kleur-Race in De Spelles

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, planken en rennen maar en ga even helemaal los. Weten jullie door goed en snel samen te werken een toptijd neer te zetten? Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Planking-kleuren-race in De Spelles

Morgen staat 24 maart staat er weer een programma voor je klaar op de website van De Spelles. Tot dan!

Het laatste nieuws ontvangen inclusief handige kortingscodes voor de eBooks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!