Een programma voor jou 25 maart

Een programma voor jou – woensdag 25 maart 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Bal-drop Battle in De Spelles!

09.30 uur. Je bent klaar met de eerste opdrachten, maar even wat afleiding nodig?! Speel dan dan deze leuke energizer en daag elkaar uit! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Bal-Drop Battle in de gymles

Programmeren in De Spelles!

10.00 uur Zit je volgende taak erop en ben je klaar om even naar buiten te gaan? Pak dan eerst even stoepkrijt, wat gekleurd materiaal en ga actief programmeren! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Programmeren in De Spelles

Kleuren-Reactie-Jump in De Spelles!

11.00 uur. Je bent klaar met de eerste opdrachten na de pauze, maar weer wat afleiding nodig?! Nou, dan is dit leuke reactie-spel echt wat voor jou! Klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Kleuren-reactie-jump in de gymles

Fit met Brenda!

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft speciaal voor De Spelles weer een pittige oefening voor ons in petto! Dus klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Fit met Brenda

16.00 uur Challenge

Zo richting het einde van de dag heb je vast nog wel even behoefte aan challenge! Hieronder heb ik een aantal challenges verzameld, maar zal ook elke dag een challenge opnemen in de komende dagprogramma’s. Heb je een gave challenge? Tag De Spelles in je bericht met @despelles of met #despelles en dan plaats ik deze op de website!

een programma voor challenges