Een programma voor jou 15 april

Een programma voor jou – woensdag 15 april 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

De Spelles online Fitness

8.30 uur: Je schoolprogramma is online gekomen. Klaar om te beginnen, maar vergeet je niet te bewegen? Met De Spelles online Fitness krijg je namelijk iedere dag een aantal leuke oefeningen die je alleen, maar ook met een ander kunt doen. Zo kun je dit bijvoorbeeld als start van de dag of als tussendoortje gebruiken. Je krijgt om de zoveel seconden een opdracht die je razendsnel moet uitvoeren. En dit level wordt helemaal lastig. Succes!

Letter-Balans-bal in De Spelles

09.30 uur. Je bent klaar met de eerste opdracht. Bij dit leuke spel moet je snel reageren, snel handelen, maar ook in balans blijven. Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Letter-Balans-Bal in De Spelles

Fitness-Mastermind in De Spelles

10.15 uur: Het is pauze! Je gaat even lekker buiten spelen. En wel een heus potje Mastermind, maar dan wel nog actiever! Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Fitness-Mastermind in De Spelles

Tafel-Jump in De Spelles

11.00 uur. Je bent klaar met de opdrachten. Even een bewegend leren opdracht tussendoor! De tafels oefenen is natuurlijk ontzettend leuk als je het doet, terwijl je beweegt. Met De Spelles heb ik allerlei tafelsommen gemaakt waarbij je al springend het goede antwoord moet geven. Vandaag doen we de tafel van 5! Maar als je juist een andere tafel wilt oefenen, klik dan hier om te kiezen uit de andere tafels.

Fit met Brenda

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft ook deze week weer voor De Spelles een pittige oefening voor ons in petto! Dus bekijk de video en abonneer meteen even op haar Youtube-kanaal ?