een programma voor jou 6 april

Een programma voor jou – maandag 6 april 2020

Speciaal voor de kinderen die nu niet naar school kunnen vanwege het Corona-virus, komt De Spelles toch met een dagelijks spel-programma. Zo kun je voor, tijdens of na het schoolwerk met leuke spellen je weer even helemaal opladen of uitleven!

De spelletjes kun je heel goed alleen, maar ook juist in tweetallen spelen. Dus daag je broer, zus of ouders uit of speel toch samen een leuk spel.

Reken-reactie 2.0 in De Spelles!

09.30 uur. Je bent klaar met de eerste opdracht. Bij dit leuke spel moet je snel reageren, snel rekenen, maar ook snel handelen. Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Reken-reactie 2.0 in De Spelles

Duo-run 2.0 in De Spelles!

10.15 uur: Het is pauze! Je mag zo lekker buiten spelen. Maar eerst ga je even een wedstrijdje doen tegen je vader, moeder of een ander! Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Duo-run 2.0 in de gymles

Plank-Rol in De Spelles!

11.00 uur: heb je toevallig even zin in een leuk en actief spel waarbij je ook aan je conditie werkt? Klik op de foto om de beschrijving én de video van het spel te bekijken.

Plank-rol in De Spelles

Fit met Brenda dag 11!

11.30 uur. Klaar met de opdrachten?! Nou, in de houding en ga even helemaal los met Brenda. Zij heeft ook deze week weer voor De Spelles een pittige oefening voor ons in petto! Dus klik op het plaatje voor de uitleg én voor de video.

Fit met Brenda dag 11